The Visit (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Becca en haar jongere broertje Tyler gaan een weekje logeren op de afgelegen boerderij van hun grootouders in...
The Visit

The Visit

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

Becca en haar jongere broertje Tyler gaan een weekje logeren op de afgelegen boerderij van hun grootouders in Pennsylvania. Ze ontdekken echter al snel dat er iets mis is met hun familieleden. De kinderen ontdekken verontrustende zaken bij hun opa en oma en het veilig thuis komen lijkt steeds moeilijker te worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Visit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Prima horrorfilm waar vooral het eerste uur erg sterk is. De opbouw van het verhaal is prima, het sfeertje lekker creepy en de acteurs doen het goed. Het laatste half uur viel me tegen; er wordt gekozen voor de gemakkelijke en voorspelbare climax die echt afbreuk doet aan het hele messed-up eerste uur. Ik had hier een hoog cijfer willen geven maar de film ging als een nachtkaars uit. Toch een 7, voornamelijk voor het eerste gedeelte.

Reviews

Vicky
Becca en haar jonge broer Tyler gaan op visite bij hun oma en opa , daar aangekomen lijkt 't wel of oma en opa dement zijn en allerlei ouderdomskwalen hebben , ze gedragen zich nl vreemd.Des te vreemder het wordt besluiten ze hun moeder te contacteren die geen vrede gesloten lijkt te hebben met haar ouders sinds de dag ze vertrokken is , maar de meest schokkende ontdekking doen ze als het veel te laat is ! doch geen hoogvlieger,film is ook in zeer vlot Frans gesproken en niet zoals beschreven in het Engels wat voor mij n afknapper is, spanning ook te weinig.5 voor het verhaal
loading