The Maze Runner: The Scorch Trials (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te...
The Maze Runner: The Scorch Trials

The Maze Runner: The Scorch Trials

Actie Sciencefiction 7.78
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2015 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 6 minuten

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

7.78/10.0
9
Sandra
08-05-2016
Super goede film ,blijft je boeien ,het laat je niet weer los ,vanaf eerste seconde .Zeer verrast dat dit deel ,nog beter is dan eerste.
Nu wachten op deel 3 ... Zeer onrustig nu ..duurt te lang
Aanrader om te huren , samen met dochter gekeken en die kijkt hem alweer .San
9
Geert
13-02-2016
Ik was aangenaam verrast met dit sterke 2e deel van de MazeRunner-saga.De eerste film vond ik maar niets, maar hier zit meer structuur in en het verhaal krijgt meer vorm, iets wat in de eerste film ontbrak vond ik. De bevrijdde jongeren komen al snel te weten dat ze nog steeds het bezit zijn van Wicked en voelen zich bedrogen.Opnieuw verzetten ze zich en trachten te ontsnappen aan de experimenten, maar dat is niet zonder gevaar.De film kent een goede vaart, spanning, en je krijgt meer inzicht in het wat en waarom.Het einde zorgt nog voor een straffe wending,dus spannend uitkijken naar deel 3.
7
Joella
24-01-2016
Vanaf het begin een spannende film.
Bijna net zo goed als het eerste deel. Anders
maar nog steeds goed.
Het is wel goed om het eerste deel gezien te hebben.
loading