Knoester en Berkelientje (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Junior's droomfiets is te koop in de winkel waar zijn mama werkt. Als hij mama helpt, kan hij met...
Knoester en Berkelientje

Knoester en Berkelientje

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 15 min

Junior's droomfiets is te koop in de winkel waar zijn mama werkt. Als hij mama helpt, kan hij met het verdiende geld voor de fiets sparen. Maar als mama een fietsongeluk krijgt en naar het ziekenhuis moet, heeft hij andere zaken aan het hoofd. Junior vermoedt meteen dat er iets vreemds aan de hand is. De kleine speurder gaat met zijn vriendin Tiny op onderzoek. Ook Tiny heeft een pratende tak, Berkelientje. Alles zit wat tegen. Zelfs de fiets van zijn dromen wordt voor zijn neus weg-gekocht. Maar dan eindigt de speurtocht in een onverwachte ontknoping. En ? Knoester en Berkelientje?? Die worden tot over hun houten oortjes verliefd!

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading