Waar is Knoester (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN Knoester, een pratende tak en de beste vriend van Junior, is meeverhuisd en heeft zijn grote...
Waar is Knoester

Waar is Knoester

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 8 min

NEDERLANDS GESPROKEN Knoester, een pratende tak en de beste vriend van Junior, is meeverhuisd en heeft zijn grote liefde Berkelientje meegenomen. Een paar maanden na de verhuizing beginnen de papa en mama van Junior zich zorgen te maken, omdat Junior nog steeds geen nieuwe vriendjes heeft gemaakt. Maar Junior vermaakt zich uitstekend met Knoester; de kinderen in de straat zijn er alleen maar op uit om te pesten. Helaas komt er snel een einde aan de pret want plotseling is Knoester spoorloos verdwenen. Tijdens zijn zoektocht vindt Junior zijn takkenvriend niet. Wel treft hij in het park een lieve baby aan. Alle aandacht is al snel op de baby gericht. Toch geeft Junior zijn zoektocht naar Knoester niet op. De derde film over Junior en zijn houten vriendje Knoester, die gebaseerd is op de succesvolle boeken van Anne-Cath.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading