What We Did on Our Holiday (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Doug en Abi zijn twee normale ouders met drie charmante, maar zeer excentrieke kinderen. Wanneer het...
What We Did on Our Holiday

What We Did on Our Holiday

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 31 min

Doug en Abi zijn twee normale ouders met drie charmante, maar zeer excentrieke kinderen. Wanneer het hen even te veel wordt, besluiten ze hun kinderen mee te nemen naar Schotland voor een grote familiebijeenkomst en om Doug's maffe vader Gordie te bezoeken. Wat een vakantie van verzoening moest zijn, verandert al snel in een vakantie vol vetes, misverstanden en gekneusde ego's.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om What We Did on Our Holiday aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willem
De gebeurtenis, waar het in deze komedie om draait, is nogal onwaarschijnlijk, maar de aanloop er naar toe en het verdere verloop van de film is wel grappig uitgewerkt. Als je ten minste houd van een film, waarin de kinderen wijzer zijn dan veel van de volwassenen. En tussen alle leuke en leuk bedoelde momenten en dialoog zit ook een serieuze boodschap verwerkt. De Schotse natuur en muziek op de achtergrond is ook de moeite waard. Ik vond deze film zo leuk, dat ik hem twee achtereenvolgende avonden heb bekeken.
loading