Zombie Massacre: Reich of the Dead online kijken / downloaden: ItaliŽ, 1944: De geallieerde troepen vechten een bittere strijd uit tegen de Duitse bezetters. Op de vlucht voor een SS-eenheid komt een kleine groep geallieerden op het oog terecht op het terrein van een verlaten fabriek. Wanneer de soldaten zich daar gedurende de nacht schuilhouden doen ze echter een gruwelijke ontdekking. Het is een verborgen voormalig concentratiekamp waar de nazi's zieke experimenten uitvoeren op krijgsgevangenen om op die manier een onverwoestbaar wapen te creŽren. - Zombie Massacre: Reich of the Dead
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Zombie Massacre: Reich of the Dead
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Zombie Massacre: Reich of the Dead

ItaliŽ, 1944: De geallieerde troepen vechten een bittere strijd uit tegen de Duitse bezetters. Op de vlucht voor een SS-eenheid komt een kleine groep geallieerden op het oog terecht op het terrein van een verlaten fabriek. Wanneer de soldaten zich daar gedurende de nacht schuilhouden doen ze echter een gruwelijke ontdekking. Het is een verborgen voormalig concentratiekamp waar de nazi's zieke experimenten uitvoeren op krijgsgevangenen om op die manier een onverwoestbaar wapen te creŽren.
Waardering:
Acteurs: Andrew Harwood Mills, Dan van Husen, Aaron Stielstra
Categorie: Horror
Oorlog
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!