Babe - Pig in the City NL: NEDERLANDS GESPROKEN. Het kleine biggetje Babe, Ferdy en Mevrouw Hoggett vertrekken met een belangrijke missie naar de grote stad. Ze moeten de boerderij redden van de ondergang! Hij volgt zijn geliefde baasje overal, maar in al zijn enthousiasme wordt Babe de oorzaak van een ongeluk dat Boer Hoggett zwaar verwondt. Nu hij niet meer kan werken, zet Boer Hoggett al zijn hoop op Babe om de boerderij te redden want hij is uitgenodigd om zijn herderstalenten te demonstreren op een grote jaarbeurs in het buitenland.
×
Babe - Pig in the City NL
NEDERLANDS GESPROKEN. Het kleine biggetje Babe, Ferdy en Mevrouw Hoggett vertrekken met een belangrijke missie naar de grote stad. Ze moeten de boerderij redden van de ondergang! Hij volgt zijn geliefde baasje overal, maar in al zijn enthousiasme wordt Babe de oorzaak van een ongeluk dat Boer Hoggett zwaar verwondt. Nu hij niet meer kan werken, zet Boer Hoggett al zijn hoop op Babe om de boerderij te redden want hij is uitgenodigd om zijn herderstalenten te demonstreren op een grote jaarbeurs in het buitenland.
Details
Regisseurs:George Miller
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Babe - Pig in the City NL
Geschreven door: Sander
   25-02-2015
Een al oude film, maar mijn kinderen vonden het geweldig! Pratende dieren, een big die super grapig is. Een film voor een middag gezellig met de kinderen om te krijgen. Hij is lachwekkend, maar toch ook wel een beetje emotioneel, en uiteraard zoals bijna elke film met een happy end heel leuk happy end
Schrijf zelf een review
loading