Dummie de Mummie (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en er gebeurt nooit iets in het plattelandsdorp waar je...
Dummie de Mummie

Dummie de Mummie

Familie 7.70
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2014 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 17 minuten

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en er gebeurt nooit iets in het plattelandsdorp waar je woont. Dan zit er op een dag opeens een levende mummie op je bed. Wat doe je dan? Goos en zijn vader Klaas besluiten om net te doen alsof Dummie hun Egyptische neefje met veel brandwonden is. Dat idee loopt uit op een heel stoer avontuur. Want Dummie moet natuurlijk mee naar school, maar mag nooit zijn magische scarabee kwijtraken. Als twee pestkoppen van de school er toch mee vandoor gaan, moet Goos laten zien hoeveel hij overheeft voor zijn nieuwe beste vriend!

Reviews (1)

7.70/10.0
9
Sander
25-02-2015
Super leuke film, kids hebben wel 3 keer gekeken.de mummi is erg grappig, ook wel een leerzame film voor kinderen. De twee pestkoppen in de film leren hun lesje en uiteindelijk worden ze toch vrienden.we hebben flink gelachen. Zoals ik al zei tot wel 3 keer gekeken en ook alle drie de keren gelachen. Een echte aanrader dus!!!
loading