Abeltje (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van...
Abeltje

Abeltje

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 1998 Duur: 1 u 43 min

De 11-jarige Abeltje Roef wordt na talloze waarschuwingen en ruzies met de schoolmeester, door zijn moeder vroegtijdig van school gehaald. Het lukt haar om hem een baantje te bezorgen als liftboy in het warenhuis Knots. Maar op zijn eerste werkdag gaat er al iets mis. Abeltje drukt op het enige knopje waar hij niet op mag drukken: het groene knopje! Samen met meneer Tump, juffrouw Klaterhoen en Laura, vliegt hij met de lift dwars door het dak van het warenhuis. Dan begint het avontuur. Ze komen in New York en maken een revolutie mee in Perugona. Abeltje is een fantastische film met waanzinnige muziek en verbazingwekkende special effects.

Magie Chaos Familiefilm Kleurrijk 1990s Warenhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Marije
Een erg goede film, nu al voor de derde keer gezien. Blijft leuk. De film wordt erg knap gespeeld, vooral door de jonge acteurs.

Reviews

Anoniem
Leuke,spannende kinderfilm.
loading