I Origins (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dr. Ian Gray is een moleculair bioloog, die zich samen met zijn lab partner Karen, bezig houdt met de evolutie van het...
I Origins

I Origins

Drama Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 43 min

Dr. Ian Gray is een moleculair bioloog, die zich samen met zijn lab partner Karen, bezig houdt met de evolutie van het oog. Na een tragische romance met een exotische jonge vrouw wordt Ian's analyserende aard op de proef gesteld. De hierop volgende reeks van gebeurtenissen leidt tot een waanzinnige ontdekking dat wellicht de sleutel is tot het grootste mysterie ooit.

Wetenschappelijk onderzoek Tragedie Dramatische toon Wetenschapsthema Ogen detail Hedendaags New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Promo - Promo
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van I Origins.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Nicole
I Origins is een Amerikaanse Science fiction/drama film van 2014, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Mike Cahill. I Origins vond ik een schitterende, interessante, aparte en indrukwekkende film. De verhaallijn is heel rustig van opzet en her en der zelfs wat traag, maar toch slaagt de regisseur erin om een mooie en boeiende prent neer te zetten. De hoofdrolspelers zetten een overtuigende personage neer, zelf vond ik de kleine gastrol van het jonge Indische meisje Salomina prachtig en emotioneel. Verwacht ook geen super spannende actie film vol met science fictie achtige prenten. Wat uiteindelijk vooral centraal staat in deze film is 'reïncarnatie'!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Alexander
Het mysterieuze en intrigerende verhaal van deze Amerikaanse SF-film is goed gevonden en is vrij origineel. Verwacht echter geen toestanden in de ruimte, wilde actiescènes met buitenaardse wezens of avontuurlijke reizen in het heelal. Dit is sciencefiction van een geheel andere soort. Alles draait rond een bizarre wetenschappelijke ontdekking, maar meer kan ik er niet over verklappen zonder de plot te verraden. Regisseur Mike Cahill slaagt erin het verhaal op een degelijke manier naar het witte doek te vertalen. Hoofdrolspelers Michael Pitt, Astrid Bergès-Frisbey en Brit Marling leveren vrij geslaagde acteerprestaties. Af en toe vind ik het tempo van deze prent echter wel wat te traag en niet alle plotwendingen zijn even geloofwaardig.
Johan
Een film heel mooi in beeld gebracht en om bij stil te staan. De gedachtegang die naar voor wordt gebracht doet je nadenken over wat is en over wat misschien kan. Aan de ene kant is het een beangstigende gedachte en aan de andere kant is het bijzonder knap bedacht. De acteurs komen bijzonder geloofwaardig over en brengen een sterk personage over hoe men verschillend kan denken. Ik had alleen nog wat meer te weten willen komen wat er verder uitgewerkt ging worden met wat men had ontdekt. Toch blijft het beslist de moeite waard om deze film te bekijken. Een negen is een passend cijfer!
loading