Queens (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 27-jarige Zineb heeft een stevig crimineel verleden en zit momenteel in de gevangenis. Wanneer ze hoort dat haar 9-jarig...
Queens

Queens

Avontuur
Taal: Arabisch Jaar: 2022 Duur: 1 u 20 min

De 27-jarige Zineb heeft een stevig crimineel verleden en zit momenteel in de gevangenis. Wanneer ze hoort dat haar 9-jarig dochtertje Inés van school wordt gehaald en in een kindertehuis wordt geplaatst, besluit ze te ontsnappen. Ze ontvoert haar dochter en vlucht samen met haar naar het zuiden. Onderweg carjackt ze een vrachtwagen en gijzelt ze Asma, de jonge vrouw aan het stuur. Het trio wordt al snel achtervolgd door de politie. Ze slaan op de vlucht door het Atlasgebergte met zijn rode rotspartijen en bloeiende valleien, op weg naar het zuiden en de Atlantische oceaan.

Vrouwelijke hoofdrol Strijd Spannend Moederschap Adembenemend landschap Atlasgebergte

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading