Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Three Musketeers. D'Artagnan, een temperamentvolle jongeman uit Gascogne, wordt voor...
Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan

Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan

Actie Avontuur
Taal: Frans Jaar: 2023 Duur: 1 u 56 min

The Three Musketeers. D'Artagnan, een temperamentvolle jongeman uit Gascogne, wordt voor dood achtergelaten nadat hij heeft geprobeerd een jonge vrouw te redden van een ontvoering. Wanneer hij in Parijs aankomt, probeert hij met alle middelen zijn aanvallers te vinden. Hij weet niet dat zijn zoektocht hem naar het hart van een echte oorlog zal leiden waar de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Samen met Athos, Porthos en Aramis, drie musketiers van de koning, staat D'Artagnan tegenover de duistere machinaties van kardinaal de Richelieu. Maar het is wanneer hij smoorverliefd wordt op Constance Bonacieux, de vertrouwelinge van de koningin, dat D'Artagnan zichzelf echt in gevaar brengt.

Musketiers Actievol Vriendschap Zwaardgevechten Historisch Parijs

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
R
Mooi

Deze film komt ook voor in:

loading