Freelance (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voormalig Special Forces-soldaat Mason Pettits verveelt zich dood met zijn baan bij een middelmatig advocatenkantoor en...
Freelance

Freelance

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 43 min

Voormalig Special Forces-soldaat Mason Pettits verveelt zich dood met zijn baan bij een middelmatig advocatenkantoor en zijn dagelijkse leven als huisvader. Wanneer zijn oude militaire maatje, nu de baas van een louche privé beveiligingsbedrijf, hem een baan aanbiedt als lijfwacht voor de bekroonde journaliste Claire Wellington, accepteert hij de opdracht. Mason moet Claire beschermen tijdens haar reis naar een Zuid-Amerikaans land, waar ze als eerste journalist ooit de beruchte dictator Juan Arturo Venegas zal ontmoeten voor een interview. Het gesprek wordt onverwachts onderbroken door een militaire coup en Claire en haar lijfwacht moeten samen met de krankzinnige dictator de jungle in vluchten waar ze moeten zien te overleven.

Identiteitszoektocht Actiescčnes Zuid-Amerika

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading