Freelance (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voormalig Special Forces-soldaat Mason Pettits verveelt zich dood met zijn baan bij een middelmatig advocatenkantoor en...
Freelance

Freelance

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 43 min

Voormalig Special Forces-soldaat Mason Pettits verveelt zich dood met zijn baan bij een middelmatig advocatenkantoor en zijn dagelijkse leven als huisvader. Wanneer zijn oude militaire maatje, nu de baas van een louche privé beveiligingsbedrijf, hem een baan aanbiedt als lijfwacht voor de bekroonde journaliste Claire Wellington, accepteert hij de opdracht. Mason moet Claire beschermen tijdens haar reis naar een Zuid-Amerikaans land, waar ze als eerste journalist ooit de beruchte dictator Juan Arturo Venegas zal ontmoeten voor een interview. Het gesprek wordt onverwachts onderbroken door een militaire coup en Claire en haar lijfwacht moeten samen met de krankzinnige dictator de jungle in vluchten waar ze moeten zien te overleven.

Identiteitszoektocht Actiescènes Zuid-Amerika

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Zeer leuke film met spitse conversaties, duidelijke en wat verdoken humor. De film bevat ook actie en er wordt goed geacteerd. Mason is een ex militair die nu de kost verdient als advocaat. De sleur werkt echter demotiverend en wanneer een ex-collega-militair hem een korte opdracht aanbiedt als veiligheidsman, zoekt hij maar al te graag de actie op. Die actie blijkt echter intensiever te zijn dan vooraf gedacht en hij belandt van de ene gevaarlijke situatie in de andere, wat ook soms voor hillarische momenten zorgt. Goede drive, geen moment verveling, zeer leuke no-brainer movie. Aanrader.
loading