Il sol dell'avvenire (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. A Brighter Tomorrow. De gerenommeerde regisseur Giovanni staat op het punt te beginnen met de opnames van een...
Il sol dell'avvenire

Il sol dell'avvenire

Drama Komedie
Taal: Italiaans Jaar: 2023 Duur: 1 u 32 min

A Brighter Tomorrow. De gerenommeerde regisseur Giovanni staat op het punt te beginnen met de opnames van een circusfilm die zich afspeelt in het Italië van de jaren vijftig, zestig en zeventig. De voorbereidingen daarvoor dreigen te mislukken door verschillende crises. De vijftiger kampt met relatieproblemen, zijn coproducent staat financieel op de rand van het faillissement en er is onenigheid met een actrice die de politieke film meer als een liefdesverhaal ziet. Al snel heeft Giovanni het gevoel dat iedereen tegen hem samenspant. Hij moet zijn aanpak heroverwegen als hij in de toekomst zaken wil blijven doen.

Filmindustrie kritiek Zelfreflectie Realiteit vs. fictie Nostalgische decors Jaren '50-'70 Naoorlogse Italië

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading