Hypnotic (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'Hypnotic' volgt een detective in een lopend onderzoek naar een reeks onverklaarbare misdaden. Tevens is hij op...
Hypnotic

Hypnotic

Actie
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 29 min

'Hypnotic' volgt een detective in een lopend onderzoek naar een reeks onverklaarbare misdaden. Tevens is hij op zoek naar zijn dochter die vermist is. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat haar verdwijning verband houdt met een geheim overheidsprogramma.

Confrontatie Spannend Psychologische manipulatie Donkere cinematografie Heden Boerderij

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
Wanneer een agent, wiens kind werd ontvoerd, opnieuw zijn dienst opneemt komt hij terecht in het web van rare situaties, blijkbaar ge-orkestreert door 1 man. Het lijkt ook dat er een verband is met de ontvoering. Deze man heeft de eigenschap anderen dingen te laten doen zonder dat ze het beseffen - hypnose op een hoger level. Wat is waar, wat is een illusie? De film die je lang in het ongewisse laat van wat er nu echt aan het gebeuren is. De inventieve plot twists maken het spannend en verrassend. Er wordt goed geacteerd en de film heeft een goede flow. Een amusante en ontspannende aanrader.

Deze film komt ook voor in:

loading