Shindisi (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 2008 brak er oorlog uit tussen Rusland en GeorgiŽ omtrent de zelfverklaarde republieken Zuid-OssetiŽ en AbchaziŽ....
Shindisi

Shindisi

Drama Oorlog
Taal: Georgisch Jaar: 2019 Duur: 1 u 37 min

In 2008 brak er oorlog uit tussen Rusland en GeorgiŽ omtrent de zelfverklaarde republieken Zuid-OssetiŽ en AbchaziŽ. Shindisi is een lieflijk landelijk dorp. Op een dag ontstaat er paniek onder de bevolking wanneer ze horen dat de Russen in aantocht zijn. Alle mensen vluchten, behalve twee families: de oude Badri met zijn zieke vrouw Khatia en de dronken Vazja met zijn tienerdochter Mariam. In de tussentijd hoort een Georgische militaire eenheid in de buurt dat er een staakt-het-vuren zal komen. Ze zouden zonder problemen kunnen evacueren. Maar dan stuiten ze op de Russen.

Waargebeurd Oorlogsgruwel Oorlogsdrama Intense scŤnes 2008 GeorgiŽ

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading