The Storied Life of A.J. Fikry (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het leven van boekhandelaar A.J. Fikry loopt niet zoals hij had verwacht en hij worstelt zowel...
The Storied Life of A.J. Fikry

The Storied Life of A.J. Fikry

Komedie Drama
Jaar: 2022 Duur: 1 u 41 min

Het leven van boekhandelaar A.J. Fikry loopt niet zoals hij had verwacht en hij worstelt zowel emotioneel als financieel. Na de tragische dood van zijn vrouw voelt hij zich verloren en achtergelaten in de snel evoluerende wereld van vandaag. Terwijl A.J. zijn winkel overeind probeert te houden, begint hij zijn verdriet weg te drinken. Uiteindelijk bereikt hij het dieptepunt wanneer zijn meest waardevolle bezit, een reeks gedichten van Edgar Allen Poe, wordt gestolen. Maar wanneer een mysterieus pakketje in de boekenwinkel verschijnt, geeft de onverwachte aankomst A.J. een nieuwe kijk op het leven en liefde, die groter zijn dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Romantisch Verlies Pittoreske setting Hedendaags Boekwinkel

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading