Mrs. Harris Goes To Paris (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Londen, de jaren 50. Ada Harris is een weduwe en schoonmaakster. Ze wordt smoorverliefd op een jurk van...
Mrs. Harris Goes To Paris

Mrs. Harris Goes To Paris

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 51 min

Londen, de jaren 50. Ada Harris is een weduwe en schoonmaakster. Ze wordt smoorverliefd op een jurk van Christian Dior en besluit dat ze er zelf één moet hebben. Om het geld bijeen te krijgen, zodat ze haar droom kan najagen, werkt, gokt en lijdt Ada honger. Uiteindelijk vertrekt ze naar Parijs en begint daar een avontuur dat niet alleen haar eigen vooruitzichten zal veranderen, maar ook die van de mensen die ze ontmoet.

Inspirerende verandering Haute couture Dior-jurken Jaren '50 Modehuis Dior

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
Mrs Harris Goes to Paris (2022) is een historische comedy geregisseerd en geproduceerd door Anthony Fabian, naar de 1985 roman Mrs. 'arris Goes to Paris van Paul Gallico.

Typically Britisch Mrs. Harris ziet haar droom, een haute couturejurk van Christian Dior. Ze moet er zelf een bezitten! Ze gaat gokken, verliest, spaart en plundert dan haar bankrekening en reist af naar de stad van het licht, Parijs! Het chique elitaire modehuis is natuurlijk niet blij met een gewone Britse huishoudster. Haar avontuur om een droom werkelijkheid te maken is begonnen...

Een mooie cast met onder meer Lesley Manville als Mrs Harris, Leslie Manville, Isabelle Huppert, Jason Isaacs en Lucas Bravo. Manville werd genomineerd als Golden Globe Best Actress. Ook kreeg de film een nominatie voor de Academy Award Best Costume en de BAFTA Award voor Best Costume Design. In de VS is het een box office succes in het arthouse circuit.
loading