Knock at the Cabin (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende...
Knock at the Cabin

Knock at the Cabin

Thriller
Taal:Engels Jaar:2023 Duur:1 u 36 min

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Eva
Een apocalyps bedreigt het voortbestaan van de mensheid. Meesterverhalenverteller en Sixth Sense regisseur M. Night Shyamalan over zijn cast: 'I always pursue these actors... They've reached the pinnacle of acting...' En wat een treffende casting! Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn, Rupert Grint en meer spatten van het doek in een afschuwelijke mind game.

Pennsylvania. Een gezin, twee vaders Eric en Andrew en hun 7-jarige dochtertje Wen, gaan op vakantie op een afgelegen plek in een boshuis. Dan verschijnt Leonard, die samen met Sabrina, Adriane en Redmond het gezin bedreigt en gegijzeld houdt. Niet om hen te doden maar het gezin kan voorkomen dat 'oceanen zullen stijgen, een pandemie zich zal verspreiden, de hemel uit de lucht zal vallen en duisternis de aarde zal omvatten…'.

Ze staan voor een ondenkbaar dilemma, red jezelf of red de wereld…
M. Night Shyamalan zet weer een prestatie neer. Superspannend, misschien niet altijd perfect, maar verder meesterlijk gefilmd en met een ijzingwekkende soundtrack.

Macaber, gedurfd en dreigend, het gaat je verbeelding te boven. Zit op het puntje van je stoel en tune in op dit ijzingwekkende drama.
loading