Mindcage (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Artist is een seriemoordenaar die bekend staat om de artistieke enscenering van zijn moorden. Hoewel hij in de...
Mindcage

Mindcage

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 32 min

De Artist is een seriemoordenaar die bekend staat om de artistieke enscenering van zijn moorden. Hoewel hij in de gevangenis zit, vinden er nog steeds moorden plaats die op zijn werk lijken. Rechercheurs Jake Doyle en Mary Kelly vermoeden dat het een imitator is en roepen de hulp in van de Artist. Terwijl Mary naar aanwijzingen zoekt in de briljante maar gruwelijk verwrongen geest van de Artist, worden zij en Jake meegesleept in een duivels kat-en-muisspel. In een race tegen de klok moeten de rechercheurs hun uiterste best doen om beide seriemoordenaar een stap voor te blijven.

Plotwending Psychologische spanning Intense confrontatie Identiteitscrisis Sombere beelden Moderne tijd Plaats delict

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading