Dead for a Dollar (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In New Mexico in 1897 krijgt de befaamde premiejager Max Borlund de taak om Rachel Price op te sporen. Zij is...
Dead for a Dollar

Dead for a Dollar

Western Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 42 min

In New Mexico in 1897 krijgt de befaamde premiejager Max Borlund de taak om Rachel Price op te sporen. Zij is getrouwd met de succesvolle zakenman Nathan Price en zou ontvoerd zijn door de Afro-Amerikaan Elijah Jones. Tijdens zijn reis stuit Max op zijn aartsvijand en beroepsgokker Joe Cribbens, een man waarvoor Max jaren geleden nog verantwoordelijk was voor zijn arrestatie.

Schietgevechten Spannend Historisch Wilde Westen Kostuums 1897 New Mexico

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Geert
Een typische western film met de good en de bad. Een vrouw wordt ontvoerd, een bountyhunter wordt ingehuurd om haar terug te halen. De vraag is gaat het om ontvoering? Wiens kant zal de bountyhunter kiezen eens de waarheid ah licht komt en wie komt er allemaal op zijn pad tijdens de hunt?
Ondanks de goede cast met Waltz en Dafoe krijgt het verhaal weinig vaart en ook het verhaal zelf heeft niet zoveel om het lijf. De iets snellere acties zijn ook niet altijd zuiver in beeld gebracht en er is weinig spanning. Overall te zwak in verhaal, uitwerking en acting naar mijn mening.
loading