De Speurtocht naar Kapitein Opa (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Het leven in de tunnel gaat goed voor Anderson & Nielson: ze vullen hun...
De Speurtocht naar Kapitein Opa

De Speurtocht naar Kapitein Opa

Animatie
Taal:Nederlands Jaar:2020 Duur:1 u 14 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Het leven in de tunnel gaat goed voor Anderson & Nielson: ze vullen hun dagen met liedjes zingen, jam eten en elkaar plagen. Maar op een dag krijgen ze bezoek van een conducteur. Ze is heel streng en ze heeft een uitzettingsbrief. Tunnels zijn voor treinen, niet voor mensen, dus ze moeten onmiddellijk vertrekken. Anderson & Nielson hebben een idee: de opa van Nielson, de legendarische Kapitein Opa kan hen vast redden! Anderson & Nielson beginnen aan een wild avontuur om Kapitein Opa te vinden en hun thuis in de tunnel te redden. Hun grote speurtocht brengt de vrienden naar de meest ongelooflijke plaatsen, zoals de Noordpool, het tropische zuiden en zelfs hemelse hoogten.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading