Wil de Krokodil Nederlands gesproken (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun...
Wil de Krokodil (NL)

Wil de Krokodil (NL)

Familie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2022 Duur: 1 u 42 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh om zich aan te passen aan zijn nieuwe school en vrienden. Dat verandert allemaal wanneer hij Lyle ontdekt, een zingende krokodil die houdt van baden, kaviaar en geweldige muziek. De twee worden snel vrienden, maar Lyle's bestaan wordt bedreigd door de kwaadaardige buurman dhr. Grumps. De Primms zullen moeten samenwerken met Lyle's charismatische eigenaar, Hector P. Valenti, om de wereld te laten zien dat familie uit de meest onverwachte hoek kan komen. En dat er uiteraard niets mis is met een grote zingende krokodil met een nog grotere persoonlijkheid.

Zingende krokodil Humor Vriendschap Animatie New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Eva
Een zingende krokodil... werkt dat? Ja! Will Speck en Josh Gordon regisseerden Lyle, Lyle, Crocodile (2022) een musical comedy naar een screenplay van William Davies.

Het verhaal gaat over de Primm's (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) die verhuizen naar New York. Zoontje Josh heeft het moeilijk op z'n nieuwe school maar vindt een grote vriend. Lyle, een lieve groene zingende krokodil die houdt van heerlijk badderen, muziek en kaviaar.

Samen met Hector P. Valenti (Javier Bardem) pakken de Primm's bad neighbour Mr. Grumps (Brett Gelman) aan om Lyle te redden. Geloof in jezelf, blijf positief en vrienden maken ook familie!

De film ging in oktober in NYC in premiere en kreeg mooie kritieken; verrassende cast, great songs, goede visual effects. Maar vooral gaat het om de unieke zangperformance van popidool Mendes en een zingende en dansende Bardem die iedereen verrast.

Benj Pasek and Justin Paul (The Greatest Showman) schreven veel van de originele poppy up-beat songs en dat is te horen!
loading