Attack on Finland (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De viering van Finlands Onafhankelijkheidsdag op 6 december wordt brutaal verstoord door een aanslag op het...
Attack on Finland

Attack on Finland

Actie Thriller
Taal: Fins Jaar: 2021 Duur: 1 u 54 min

De viering van Finlands Onafhankelijkheidsdag op 6 december wordt brutaal verstoord door een aanslag op het presidentieel paleis. Een aantal hoge gasten wordt in gijzeling genomen. Beveiligingsofficier Max Tanner wordt ingezet als onderhandelaar in de gijzelingscrisis en al snel wordt duidelijk dat het hoofddoel achter de terroristische aanslag een plan is om de veiligheid van Europa te destabiliseren. Tanner moet moedige en zelfs pijnlijke beslissingen nemen om erachter te komen wie er achter de aanslag zit. Er zijn immers niet alleen mensenlevens te beschermen, maar ook de toekomst van Europa als geheel staat op spel.

Europese Unie Intens Actiethriller Actiescènes Onafhankelijkheidsdag Presidentieel paleis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading