Moonage Daydream (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Documentaire over de Britse muzikale superster David Bowie, die met volledige medewerking van Bowies familie is...
Moonage Daydream

Moonage Daydream

Documentaire Muziek
8.00 Taal:Engels Jaar:2022 Duur:2 u 10 min

Documentaire over de Britse muzikale superster David Bowie, die met volledige medewerking van Bowies familie is gemaakt. Regisseur Morgen verkreeg van hen speciale toegang tot de persoonlijke archieven van Bowie, die eigen filmbeelden in 16 mm en 35 mm en vele 'master recordings' van albums van Bowie bevatten. Daarnaast worden de andere creatieve aspecten van de Brit uitgelicht, zoals dans, schilderen, beeldhouwen en video- en audiocollage's.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.00/10.0
8
Eva
18-11-2022
Brett Morgen (Cobain: montage of heck) mocht de non-fictie film regisseren over all time pop legende David Bowie. Vijf jaar werkte hij aan de film, waarbij hij van Bowie's erven als eerste toegang kreeg tot een archief met bijna vijf miljoen films, teksten, video's en muziek. Een must-see voor Bowie fans met unieke beelden en fragmenten, maar ook voor alle muziekfans een fantastisch psychedelisch levensportret van Bowie.

De documentaire voelt als een film, een meeslepende grootse filmervaring. Een frisse kijk op het leven van Bowie, met zijn beste nummers en concertbeelden die niet eerder zijn vertoond.

Iconisch, voor altijd cultuurbepalend en raadselachtig.
loading