Explorer (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sir Ranulph Fiennes wordt beschouwd als 's werelds grootste levende ontdekkingsreiziger. Hij was de eerste die de...
Explorer

Explorer

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 53 min

Sir Ranulph Fiennes wordt beschouwd als 's werelds grootste levende ontdekkingsreiziger. Hij was de eerste die de wereld van pool tot pool omzeilde, te voet de Zuidpool overstak, talloze wereldrecords brak en een verloren stad in ArabiŽ ontdekte. Ook reisde Fiennes naar de gevaarlijkste plekken op aarde, verloor de helft van zijn vingers aan bevriezing, zamelde miljoenen ponden in voor het goede doel en werd bijna gecast als James Bond. Maar wie is de man die liever bekend staat als Ran? Met exclusieve toegang tot Ran, zijn ongelooflijke filmarchief over tientallen jaren van expedities en bijdragen van levenslange vrienden en collega's, vertelt 'Explorer' het definitieve verhaal van een inspirerende leider.

Ontdekkingsreizen Inspirerend Dramatisch Avontuurlijk Archiefbeelden Historisch Zuidpool

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading