Woman (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit...
Woman

Woman

Documentaire 8.60
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2019 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 43 minuten

Een portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit van gebruiken, kleding, religieuze overtuigingen. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij. Getuigenissen van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs. Een film over vrouwelijkheid en de omstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.60/10.0
10
Nadine
03-03-2022
Een vervolg op de film "Human" maar dan enkel met vrouwen en hoe het is om vrouw te zijn, overal ter wereld. Ik blijf verwonderd hoe de makers van deze beide films zo in staat zijn de mensheid te portretteren hoe die werkelijk is. In de dagelijkse momenten, het goede en het slechte. Net als bij 'Human' zou ik willen dat ik een scherm had waartoe iedereen ter wereld toegang zou hebben. Iedereen zou deze documentaire moeten zien!
loading