Thor: Love and Thunder (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn...
Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder

Actie Avontuur
7.08 Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 54 min

Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar. Deze staat bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Daarbij heeft hij hulp nodig van een oude bekende.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews (1)

7.08/10.0
7
Eva
04-11-2022
Superhero Thor is terug! In een vierde film is Chris Hemsworth Thor, de God van de Donder, uit de bekende Marvel comics, gedistribueerd door Walt Disney Studios. Al 11 jaar is Thor te zien en transformeert zich van verwende ruimteviking tot gevoelige ijzersterke superheld.

Terwijl Thor op zoek is naar innerlijke vrede en liefde wordt dit plots onderbroken door Gorr de Godenslachter (Christian Bale), een gebroken man die op wraak uit is. Thor vecht zij aan zij met koning Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en Jane Foster, aka Mighty Thor (Natalie Portman) om alle goden te redden. Een groots en heroļsch heldengevecht met hilarische dikbuikige Russel Crowe in tutu als Zeus.

Regisseur Taika Waititi maakte met een budget van $250 miljoen een van de duurste films ooit. Nu al is de blockbuster de zesde populairste film van 2022 met $760 miljoen wereldwijd.

Liefde en Donder als rode draad in een cinematografisch van het scherm afspattend spektakel. Overdreven hypermannelijk, gevoelig, magisch en eindelijk... girlpower! Met een van de beste soundtracks van alle 30 Marvelfilms.
loading