Everything Everywhere All At Once (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Chinese immigrante Evelyn poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een gek...
Everything Everywhere All At Once

Everything Everywhere All At Once

Sciencefiction Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 14 min

De Chinese immigrante Evelyn poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden. Het is maar de vraag of ze in haar missie slaagt wanneer ze het spoor bijster wordt in het eindeloze multiversum.

Experimenteel Absurd Surrealistisch Multiversum Speciale effecten Modern Wasserette

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Everything Everywhere All At Once Soundtrack

Everything Everywhere All At Once Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Clair De Lune

Claude Debussy

2. Rainy Day

Susan Christie

3. El Corrido de la Gallinita

Apolinar Méndez

4. William Tell Overture

Gioachino Rossini

5. Also sprach Zarathustra Op. 30 TrV 176: Prelude Sonnenaufgang

Richard Strauss

6. stutter apertures

Ryan Lott

7. Absolutely Story of a Girl

Nine Days

8. Captain's Table

Heinz Kiessling

9. Gong Xi Gong Xi

Nick Chung

10. A Midsummer Night's Dream Op. 61: Wedding March Arr. For Organ

Bertalan Hock

Anneke
Het is een super goede film er wordt fantastisch gespeeld maar voor mij is het te druk, teveel snelle veranderingen soms slecht te volgen zoveel komt er op mij af. Maar het gaat wel over hoe leven kan zijn als we ons bewust zijn van onze creatieve mogelijkheden. Die zijn onbegrensd!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Thijmen
Regieduo de Daniels maakten EEAAO, een razendsnelle, epische, multiversal sci-fi actiemovie! Een van de beste duizelingwekkende films van 2022.

Het leven is zwaar, belastingen; een crime voor middle-aged moeder, echtgenote en winkeleigenaar Evelyn Wang (Michelle Yeoh, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Crazy Rich Asians)) en haar slechtlopende laundromat. Bad-ass taxagent Deirdre Beauberidra (Jaime Lee Curtis) legt haar het vuur aan de schenen net voor haar Chinese New Year Party. En dan... het universum breekt open in een gigantische multiverse waar Evelyn niet alleen laundromatter is maar ook kungfu master, celeb filmster en top chefkok... Belastingen zijn de minste van je zorgen want de wereld gaat eraan en alleen Evelyn kan de multiverse redden van de ondergang. Springend van universe naar universe in de levens die ze had geleefd als ze andere keuzes had gemaakt. Ook Waymond Wang (Huy Quan) transformeert van sullige echtgenoot die wil scheiden tot Alpha, haar gids in the multiverse bewapend met een fanny pack.

De film was geschreven voor Jackie Chan maar later herschreven en aangeboden aan Michelle Yeoh. Een knappe soundtrack met composities van Son Lux en je hoort onder meer Randy Newman, André 3000, Mitski, David Byrne. Grandioos acteerwerk, gekke humor, de mooiste creative visuals en vooral ook veel aaahs en ooohs...
loading