Everything Everywhere All At Once (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Chinese immigrante Evelyn poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een gek...
Everything Everywhere All At Once

Everything Everywhere All At Once

Sciencefiction Komedie
8.20 Taal:Engels Jaar:2022 Duur:2 u 14 min

De Chinese immigrante Evelyn poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden. Het is maar de vraag of ze in haar missie slaagt wanneer ze het spoor bijster wordt in het eindeloze multiversum.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.20/10.0
8
Thijmen
09-09-2022
Regieduo de Daniels maakten EEAAO, een razendsnelle, epische, multiversal sci-fi actiemovie! Een van de beste duizelingwekkende films van 2022.

Het leven is zwaar, belastingen; een crime voor middle-aged moeder, echtgenote en winkeleigenaar Evelyn Wang (Michelle Yeoh, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Crazy Rich Asians)) en haar slechtlopende laundromat. Bad-ass taxagent Deirdre Beauberidra (Jaime Lee Curtis) legt haar het vuur aan de schenen net voor haar Chinese New Year Party. En dan... het universum breekt open in een gigantische multiverse waar Evelyn niet alleen laundromatter is maar ook kungfu master, celeb filmster en top chefkok... Belastingen zijn de minste van je zorgen want de wereld gaat eraan en alleen Evelyn kan de multiverse redden van de ondergang. Springend van universe naar universe in de levens die ze had geleefd als ze andere keuzes had gemaakt. Ook Waymond Wang (Huy Quan) transformeert van sullige echtgenoot die wil scheiden tot Alpha, haar gids in the multiverse bewapend met een fanny pack.

De film was geschreven voor Jackie Chan maar later herschreven en aangeboden aan Michelle Yeoh. Een knappe soundtrack met composities van Son Lux en je hoort onder meer Randy Newman, André 3000, Mitski, David Byrne. Grandioos acteerwerk, gekke humor, de mooiste creative visuals en vooral ook veel aaahs en ooohs...
loading