Memory (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als...
Memory

Memory

Actie Thriller
6.30 Taal:Engels Jaar:2022 Duur:1 u 48 min

De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als die niet strookt met zijn erecode. Hierdoor wordt hij achternagezeten door zijn opdrachtgevers die hem uit de weg willen ruimen. Ook de FBI-agent Vincent Serra moet hij in het oog houden. Alex sukkelt evenwel met zijn gezondheid wanneer de eerste tekenen van de ziekte van Alzheimer zichtbaar worden.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (2)

6.30/10.0
9
Daniel
06-11-2022
Mooie film!!!
7
Barbara
16-09-2022
De aan alzheimer leidende en ervaren huurmoordenaar Alex Lewis (Liam Neeson) moet een gevaarlijk klus voor een criminele organisatie uitvoeren. Als Alex dat weigert wordt hij door zijn opdrachtgevers en de FBI achterna gezeten. Alex wordt zelf het doelwit. Met een race tegen de klok probeert Alex zijn belagers zelf op te sporen. De film is wat moeilijk te volgen. Vooral in het begin is hij verwarrend. Daarnaast is hij ook best wel gewelddadig, wat voor mij de aanleiding geeft om de film geen tweede keer te kijken.
loading