Memory (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als...
Memory

Memory

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 48 min

De ervaren huurmoordenaar Alex Lewis komt in een hachelijke situatie te zitten. Hij weigert een opdracht uit te voeren als die niet strookt met zijn erecode. Hierdoor wordt hij achternagezeten door zijn opdrachtgevers die hem uit de weg willen ruimen. Ook de FBI-agent Vincent Serra moet hij in het oog houden. Alex sukkelt evenwel met zijn gezondheid wanneer de eerste tekenen van de ziekte van Alzheimer zichtbaar worden.

Spannend Race tegen klok Actiethriller Confrontatie Stedelijke omgeving

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Daniel
Mooie film!!!

Reviews

Barbara
De aan alzheimer leidende en ervaren huurmoordenaar Alex Lewis (Liam Neeson) moet een gevaarlijk klus voor een criminele organisatie uitvoeren. Als Alex dat weigert wordt hij door zijn opdrachtgevers en de FBI achterna gezeten. Alex wordt zelf het doelwit. Met een race tegen de klok probeert Alex zijn belagers zelf op te sporen. De film is wat moeilijk te volgen. Vooral in het begin is hij verwarrend. Daarnaast is hij ook best wel gewelddadig, wat voor mij de aanleiding geeft om de film geen tweede keer te kijken.
loading