The Moderator (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee vriendinnen van de Russische blogster Mya worden vermoord in Marokko. De daad is gefilmd en online gezet. Mya...
The Moderator

The Moderator

Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 18 min

Twee vriendinnen van de Russische blogster Mya worden vermoord in Marokko. De daad is gefilmd en online gezet. Mya besluit het recht in eigen handen te nemen en leert dat de gruwelijke misdaad de laatste was in een lange reeks sadistische moorden, uitgevoerd door een ondergronds misdaadsyndicaat. Zij verkrachten en vermoorden vrouwen en verspreiden de beelden vervolgens via het internet. Om ze tegen te houden, sluit Mya zich aan bij een mysterieus netwerk van vrouwen. De leden speuren het internet af naar vrouwenhatende mannen, die geweld tegen vrouwen steunen en vieren. Mya opent de jacht op deze mannen en schakelt ze één voor één uit.

Onderwereld Spannend Dramatisch Wraak Gevechtsscènes Hedendaags Marokko

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading