Down with the King (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mercury Maxwell is een beroemde rapper die diep ontgoocheld is in de muziekindustrie. Ook de druk die zijn...
Down with the King

Down with the King

Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 37 min

Mercury Maxwell is een beroemde rapper die diep ontgoocheld is in de muziekindustrie. Ook de druk die zijn bekendheid met zich meebrengt, wordt hem te veel. Hij verlaat de stad en zet zijn carrière op een laag pitje om zich te bezinnen in een boerendorp.

Rapperhoofdrol Zelfreflectie Rustige toon Authenticiteitszoektocht Landelijk decor Moderne tijd Plattelandsleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Querijn
"An absolute thrill working with someone as sharp and multi-talented as Freddie...", zegt regisseur Diego Ungaro over hoofdrolspeler Freddie Gibbs in Down with the King.

Hip hop ster Money Merc (Freddie Gibbs) wordt naar het platteland gestuurd voor focus op z'n nieuwe album. A really black man in a really white place. Merc zit in een enorme carrieredip en voelt zich gevangen. Het rustige en geduldige plattelandsleven maakt alles anders. Gedesillusioneerd en zat van de druk in de music industry besluit hij te stoppen met rappen en zet dit op Twitter. Z'n manager Paul haast zich naar de Berkshires om hem over te halen terug te komen...

Goede, geloofwaardige cast met buurman boer Bob (Bob Tarasuk - Bob and the Trees), Darlene (Sharon Washington - Joker) en Michaele (Jamie Neumann - Lovecraft Country). Grammy award Winnaar Freddie Gibbs is een wereldberoemd artiest met een gigantische rapcollectie. Hij werkte samen met Pusha T, Killer Mike, Anderson Paak, and Yasiin Bey to Tyler, The Creator, Gucci Mane, A$AP Ferg, Jay Rock, and Young Thug.

Down with the King, loaded met prijzen en nominaties bij onder andere het Cannes Filmfestival, het Deauville American Film Festival en het Poland American Film Festival. Melancholisch, charismatisch en echt in prachtig New England.

Deze film komt ook voor in:

loading