Shaun het Schaap de Film: het Ruimteschaap (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak...
Shaun het Schaap de Film: het Ruimteschaap

Shaun het Schaap de Film: het Ruimteschaap

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2019 Duur: 1 u 23 min

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
mario
Voor de jeugdigen onder ons , geniaal, ET met schapen en met een pak meer humor en minder donkere momenten.
Voor de volwassenen, het is een verworven smaak, deze stijl van animatie. Maar ergens heb ik de spontaniteit van Chicken Run en de originaliteit van The Curse of the were rabit gemist. Toch heb ik hier genoeg glimlachen en gniffels laten gaan. In deze tijden (november 2020) is dat al veel waard.
loading