Marry Me (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een popster, Kat Valdez genaamd, staat op het punt om met haar vriend en medepopster te trouwen tijdens een concert in...
Marry Me

Marry Me

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 47 min

Een popster, Kat Valdez genaamd, staat op het punt om met haar vriend en medepopster te trouwen tijdens een concert in Madison Square Garden. Maar daar komt zij erachter dat hij vreemdgaat. Ze besluit spontaan willekeurig iemand uit het publiek te kiezen met wie ze dan wel trouwt.

Verrassingshuwelijk Feel-good Beroemdheidsleven Concertscènes Hedendaags New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Marry Me Soundtrack

Marry Me Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Universal Logo Charlie & Lou Prep Go To School

John Debney

2. Kat Facetimes Bastian

John Debney

3. Charlie Talks With Lou

John Debney

4. Backstage Fanfare Before Wedding

John Debney

5. Kat's Speech and She Finds Charlie

John Debney

6. Kat and Charlie Kiss Sea of Reporters

John Debney

7. Awkward Limo Ride

John Debney

8. Kat Cries After Watching Fallon on TV

John Debney

9. Kat Does Yoga and Gets An Idea

John Debney

10. Charlie Gets Make Up Press Conference Rooftop

John Debney

Eva
Glitter & glamour queen meets nerdy wiskunde high-school teacher.

De nieuwste JLo Romcom van Universal Pictures is heerlijk cringey! Superstar Kat Valdez (Jennifer Lopez) staat op het punt om op live-TV te trouwen met supersexy co-star Bastian (hot new zanger Maluma uit Colombia) als een video opduikt van Bastian zoenend met zijn assistente. Gekwetst en totaal in shock kijkt ze het publiek in en locks eyes met een onbekende, blonde Charlie Gilbert (Owen Wilson) die naar het concert is meegesleurd door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en best friend (Sarah Silverman). In een moment van verstandsverbijstering trouwen ze, voor een miljoenen live-stream publiek. Yeah, right.... Slaan ze de brug tussen mega stardom & het wiskundelokaal?

Multitalent Jennifer Lopez, zangeres, actrice, Latina business woman, geboren in New York met Puerto Ricaanse ouders zegt; "Hey that's my life… I don't know why they wanted me to do this movie..." 😊 Zelf 3x getrouwd en nu verloofd met Ben Affleck... Mooie acteerprestaties, goede soundtrack in een zoektocht naar liefde, naar een thuis.
loading