De Mitchells tegen de Machines (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Katie Mitchell droomt van een carrière in de filmwereld en kan haar geluk...
De Mitchells tegen de Machines

De Mitchells tegen de Machines

Animatie Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2021 Duur: 1 u 45 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Katie Mitchell droomt van een carrière in de filmwereld en kan haar geluk niet op wanneer ze aangenomen wordt op de filmacademie. Haar vader Rick vindt dit echter de ultieme kans om Katie samen met het hele gezin naar de school te brengen. Hierdoor vergezellen ook moeder Linda, Katie's broertje Aaron en hond Monchi vader en dochter. Hun reis wordt verstoord wanneer alle technische apparaten wereldwijd uitvallen.

Animatiestijl Humoristisch Avontuurlijk Familiebanden Kleurrijk Moderne tijd Silicon Valley

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9
Natalie
Wow amazing ik probeer Nederlands te leren en in die video gebruik een makkelijke taal ik begrijp all worden in de film en dat vind ik heerlijk oh en de film is beste leuk je moet probeer te kijke geloof mij is echt een leuke film
loading