Way Down: De centrale bank van Spanje is als geen ander. Een absoluut ondoordringbare bank die niemand ooit zou kunnen beroven. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en geen gegevens over het technische systeem van de kluis. Bovendien bewaakt het hoofd van de beveiliging de bank alsof zijn leven ervan afhangt. Deze uitdaging wekt de nieuwsgierigheid van Thom, een genie dat vastbesloten is om de geheimen van de kluis te leren kennen en de bank binnen te komen. Het doelwit is een verloren gewaande schat die slechts tien dagen in de bank wordt bewaard.
Way Down

Way Down

Actie Thriller 7.20
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 52 minuten
De centrale bank van Spanje is als geen ander. Een absoluut ondoordringbare bank die niemand ooit zou kunnen beroven. Er zijn geen blauwdrukken, geen kaarten en geen gegevens over het technische systeem van de kluis. Bovendien bewaakt het hoofd van de beveiliging de bank alsof zijn leven ervan afhangt. Deze uitdaging wekt de nieuwsgierigheid van Thom, een genie dat vastbesloten is om de geheimen van de kluis te leren kennen en de bank binnen te komen. Het doelwit is een verloren gewaande schat die slechts tien dagen in de bank wordt bewaard.
Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (1)

7.20/10.0
8
Theo
21-03-2022
Was al wel weer een poosje geleden dat wij deze film hadden gezien, maar zeer zeker een goede film met een realistisch verhaal, boeiend om te kijken can begin tot eind
loading