Aline - The Voice of Love (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aline is een eerbetoon aan het leven van wereldster Céline Dion en vertelt haar verhaal vanaf haar...
Aline - The Voice of Love

Aline - The Voice of Love

Drama Muziek Musical
Taal: Frans Jaar: 2020 Duur: 2 u 1 min

Aline is een eerbetoon aan het leven van wereldster Céline Dion en vertelt haar verhaal vanaf haar bescheiden jeugd in Canada tot aan haar grootse successen zoals het Eurovisiesongfestival en de welbekende filmmuziek van Titanic. Ook de relatie met haar familie en het huwelijk met haar manager en grote liefde komen aan bod, ondersteund door veel van Dion's bekende nummers. Aline wordt eind jaren '60 in Quebec geboren, ze is het 14e kind in de familie Dieu. In het gezin speelt muziek een belangrijke rol en al snel ontdekken haar ouders dat Aline een gouden stem heeft. Wanneer hij haar stem hoort, heeft muziekproducent Guy-Claude maar één doel voor ogen om van Aline de beste zangeres ter wereld te maken. Gesteund door haar familie en geleid door de ervaring en vervolgens de ontluikende liefde van Guy-Claude, zullen ze samen de muziekwereld veroveren.

Zangtalent Emotionele diepte Dramatisch Muzikaal drama Intieme momenten Jaren 60-2000 Quebec

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading