Castle Falls (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een luxueuze wolkenkrabber wordt binnenkort opgeblazen. Twee concurrerende criminele bendes, die geleid worden door...
Castle Falls

Castle Falls

Actie Drama 7.60
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 25 minuten

Een luxueuze wolkenkrabber wordt binnenkort opgeblazen. Twee concurrerende criminele bendes, die geleid worden door Deacon en Shea, ontdekken dat er drie miljoen dollar in de wolkenkrabber verborgen ligt. Ze willen het stelen, maar krijgen te maken met schoonmaker Mike, die ook interesse heeft in het geld. Alle partijen hebben slechts acht uur de tijd om het geld te vinden en de wolkenkrabber te verlaten.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (1)

7.60/10.0
10
Barbara
30-01-2022
In een aftands leegstaand ziekenhuis wat binnenkort wordt opgeblazen ligt 3 miljoen dollar verstopt. De rivaliserende bendes die op zoek zijn naar het geld hebben 8 uur de tijd voordat het gebouw wordt opgeblazen om het geld te vinden. Buiten een paar knokpartijen om is dit een niet al te gewelddadige film. Voor een actie film als deze heeft de film een goed en spannend verhaal wat van begin tot het eind blijft boeien. Het is geen briljante film, maar wij hebben hem toch 2 keer met heel veel plezier gekeken, en daarom geven wij hem toch 5 sterren. Echt de moeite waard!
loading