Aileen Wuornos: American Boogeywoman (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gebaseerd op het vroege leven van Aileen Wuornos, de meest beruchte seriemoordenares uit...
Aileen Wuornos: American Boogeywoman

Aileen Wuornos: American Boogeywoman

Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 21 min

Gebaseerd op het vroege leven van Aileen Wuornos, de meest beruchte seriemoordenares uit Amerika. In 1976 arriveert een jonge Aileen in Flordia, op zoek naar een nieuw leven dat haar zal helpen ontsnappen aan haar tragische verleden. Ze ontmoet jachtclubpresident Lewis Gratz Fell en krijgt de kans om opnieuw te beginnen na hun trouwdag. Gekweld door innerlijke demonen geeft Aileen zich echter over aan haar moorddadige impulsen en richt een bloedbad aan in de vredige kustgemeenschap van Deland, Florida.

Seriemoordenaar Wraakzuchtig Donkere toon Traumaverwerking Visueel contrast Jaren 70 Florida stranden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
Deze film is gebaseerd op het levensverhaal van de meest beruchte seriemoordenares Aileen Wuornos dat zich in 1976 in Amerika afspeelde. De film is zeer vergelijkbaar met Monster uit 2003 met actrice Charlize Theron. En als je die film hebt gezien, dan zie je duidelijk de verschillen tussen beide films. Deze film vind ik minder op de echte realiteit lijken. Wat dat betreft is Monster dan toch echt meer een film die meer het verhaal laat zien hoe Aileen Wuornos zich gedroeg in die tijd. En dat mis ik erg in deze film. Maar verder wel een prima film om naar te kijken.

Deze film komt ook voor in:

loading