Long Story Short (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dat Teddy trouwt is bijna een wonder, want Teddy is een van die mensen die alle beslissingen permanent uitstelt...
Long Story Short

Long Story Short

Romantiek Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 30 min

Dat Teddy trouwt is bijna een wonder, want Teddy is een van die mensen die alle beslissingen permanent uitstelt en aarzelt terwijl het leven aan hem voorbijgaat. Als hij de ochtend na zijn huwelijk wakker wordt, is zijn vrouw Leanne plotseling acht maanden zwanger en hebben ze al het eerste huwelijksjaar achter de rug dat Teddy zich niet kan herinneren. Hij zit gevangen in een cyclus van tijdsprongen die elke dag met een jaar doet vooruitgaan, waardoor hij een tijdsverloop te zien krijgt van de obstakels voor zijn liefde en de mislukkingen van zijn leven.

Ontroerend Humoristisch Tijd Veranderende decors Hedendaags Thuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading