I Care a Lot (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen...
I Care a Lot

I Care a Lot

Misdaad Komedie Drama Thriller
Taal:Engels Jaar:2021 Duur:1 u 53 min

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiŽn te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Cherry, een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare 'American Dream', staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.

Huurprijs: €3,99 of 8 Moviepoints Huurperiode: 2 dagen
Geef cadeau
Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Geert
Marla heeft een bedrijfje opgericht om oude mensen op te lichten, ze wordt aangesteld als wettelijke voogd en zorgt zo dat ze alle belangen in handen krijgt en de ouderen worden in een instelling geplaatst waar ze wegkwijnen terwijl zij zich tegoed doet aan hun geld. Haar laatste vangst is echter niet wat het lijkt en verandert haar leven drastisch. Je wordt echt meegezogen in het verhaal en je hebt sympathie, medelijden, plezier, schuldgevoel, woede voor de characters,..alles passeert. Er wordt echt goed geacteerd, Pike op haar best en de plottwisten maken het echt spannend met ultiem slot. Aanrader!
loading