The Misfits (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Richard Pace, een briljante internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens...
The Misfits

The Misfits

Actie Komedie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 30 min

Richard Pace, een briljante internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn gewaagde ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt opgepikt door de Misfits, een bende moderne Robin Hoods onder leiding van de excentrieke en charismatische Ringo. De groep overtuigt Pace om zich bij hen aan te sluiten om de overval van de eeuw te plegen: miljoenen aan goudstaven stelen die worden bewaard onder een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld.

Actiescènes Spanning Snelle pacing Actie-komedie High-tech Moderne setting Woestijnlandschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Anneke
Het is misschien geen super mooie of gave film maar hij houdt de aandacht vast en er kan worden gelachen. Ik heb er toch van genoten.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Carla
LEUK
loading