Dangerous Minds (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na 10 jaar in dienst van de marine te zijn geweest, wordt LouAnne Johnson lerares op een middelbare school in een...
Dangerous Minds

Dangerous Minds

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 1995 Duur: 1 u 34 min

Na 10 jaar in dienst van de marine te zijn geweest, wordt LouAnne Johnson lerares op een middelbare school in een achterbuurt in California. Een grote uitdaging, want haar talrijke voorgangers verlieten gillend het gebouw! Haar leerlingen zijn allesbehalve gemotiveerd en maken een grote bende in de klas. Het tuig probeert haar aan alle kanten te treiteren en te irriteren. Ondanks dat doet LouAnne er alles aan, om op creatieve wijze hun aandacht te krijgen en hen te boeien. Met haar onconventionele onderwijsmethoden en haar in de marine gestaalde doorzettingsvermogen weet ze zelfs het vertrouwen te winnen van die leerlingen, die door het schoolsysteem als onhandelbaar zijn afgeschreven.

Onorthodoxe methoden Hoop Drama Onderwijsbelang Straatleven Jaren '90 Middelbare school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading