The Hidden Life of Trees (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kunnen bomen met elkaar communiceren? Hebben ze een geheugen en een sociaal leven? Boswachter en...
The Hidden Life of Trees

The Hidden Life of Trees

Documentaire
Taal: Duits Jaar: 2020 Duur: 1 u 36 min

Kunnen bomen met elkaar communiceren? Hebben ze een geheugen en een sociaal leven? Boswachter en bestsellerauteur Peter Wohlleben onderzoekt deze vragen en geeft een kijkje in de verborgen wereld van de bossen. Heel de wereld praat over het milieu, maar toch lukt het vaak niet om naar de natuur zelf te luisteren. Het is voor Wohlleben inmiddels een missie geworden om dit te veranderen. Met zijn non-fictie bestseller 'Het Verborgen Leven van Bomen', die inmiddels in meer dan veertig landen is verschenen, laat Wohlleben de verborgen wereld van de bossen zien, het zogenaamde 'Wood Wide Web' van bomen die met elkaar communiceren.

Boscommunicatie Natuurbeelden Bosscčnes

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading