Envole-moi (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Thomas brengt zijn nachten door in clubs en zijn dagen in bed, tot op de dag dat zijn vader, Dr. Reinhard, zijn...
Envole-moi

Envole-moi

Drama Komedie
Taal: Frans Jaar: 2021 Duur: 1 u 27 min

Thomas brengt zijn nachten door in clubs en zijn dagen in bed, tot op de dag dat zijn vader, Dr. Reinhard, zijn capriolen beu is. Hij besluit hem de pas af te snijden en dwingt hem de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige ziekte die zijn dagen onderbreekt tussen het opvangcentrum waar hij naar school gaat en herhaalde opnames in het ziekenhuis. Deze ontmoeting zal het dagelijks leven van beiden op zijn kop zetten en hun leven danig veranderen.

Inspirerend Emotioneel Verantwoordelijkheid Contrast Hedendaags Ziekenhuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading