Luizenmoeder - De Film (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Directeur Anton heeft zijn functie op basisschool de Klimop naast zich neergelegd. Aangezien er niet gelijk...
Luizenmoeder - De Film

Luizenmoeder - De Film

Familie Komedie 7.92
Taal:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 43 minuten

Directeur Anton heeft zijn functie op basisschool de Klimop naast zich neergelegd. Aangezien er niet gelijk vervanging is, probeert Juf Ank de boel zelf weer op de rit te krijgen. Zoals gewoonlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. De coronacrisis heeft alles op scherp gezet, waardoor de ouders nog veeleisender zijn dan voorheen. Er staat een groot themafeest op de planning en een nieuw interim-directeur geeft wat lucht. Al is het de vraag of deze directeur wel het beste met de leerlingen voor heeft.

Huurprijs: €4,99 of 10 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (2)

7.92/10.0
8
Andre
07-01-2022
De film kwam naar mijn idee iets langzaam op gang. Maar waarschijnlijk komt dat omdat de serie al weer even geleden is. Als je er dan weer in zit dan is het een fantastisch leuke film. BHV trainingen zullen nooit meer het zelfde zijn. Heerlijk kunnen lachen om meerdere momenten in de film. Als je de serie kon waarderen dan moet je deze zeker gaan zien.
10
Nienke
25-12-2021
Echt een super gave hilarische film hoop dat er nog een keer een film van de luizenmoeder komt
loading