The Counselor: Een angstaanjagend scenario over een gerespecteerd advocaat die in de drugswereld verzeild raakt. Verleid door het rijke en spannende leven van de georganiseerde misdaad, besluit een advocaat mee te werken aan één illegale deal. Al snel komt hij erachter dat er geen weg terug is en dat hij moet vrezen voor zijn leven en dat van zijn dierbaren...
×
The Counselor
Een angstaanjagend scenario over een gerespecteerd advocaat die in de drugswereld verzeild raakt. Verleid door het rijke en spannende leven van de georganiseerde misdaad, besluit een advocaat mee te werken aan één illegale deal. Al snel komt hij erachter dat er geen weg terug is en dat hij moet vrezen voor zijn leven en dat van zijn dierbaren...
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (13)The Counselor
Geschreven door: Anoniem
   29-05-2014
Ondanks dat het is volgestopt met semi-filosofische onzin en quasi-moraliteit is dit een film zonder verhaal-structuur en enige diepgang. De enige scène die me serieus kon boeien was met de Sefardische diamant-handelaar. Voor de rest was het een oeverloze aaneenschakeling van onduidelijke plotwendingen en van (vooral) slechte dialogen die ons zogenaamd iets moesten vertellen over het drugsmilieu. De twee high tech opgeklopte moordscènes hadden een bepaalde reden moeten hebben, maar het komt allemaal te vergezocht en te kunstzinnig over voor een schets over een geoliede wereldhandel waarin miljarden worden verdiend. Cameron Diaz geeft ons ook nog eens een verhaaltje over hoe slecht de wereld in elkaar zit en dat was het dan. Jammer voor Ridley Scott maar dit was een slechte film. Grap van Pitt over Jezus en Mexico vond ik overigens wel erg geestig.
Geschreven door: Anoniem
   25-05-2014
Met een dergelijke cast, hoop je op een spektakel. En hoewel Brad Pitt mij niet bekend staat als een acteur die altijd de goede films kiest, zelfs voor mij geen geweldige acteur is, raakt hij nu toch wel een dieptepunt voor mij. Het verhaal in de film is niet interessant genoeg om de film moeiteloos door te komen. En gelukkig, na een lange adem bij het einde aangekomen, is het einde even slecht als de rest van de film. Wat een afknapper zeg, niet kijken!
Geschreven door: Anoniem
   13-05-2014
Spijtig genoeg vond ik het een wazige film ondanks de goede cast. Ik vond het verhaal erg dun en moeilijk te volgen. 'I don't know' is een veel geuite kreet en dat was de film eigenlijk ook. Ik weet niet wat ik ervan vind en het einde vond ik ronduit slecht. Wel zitten er zeer boeiende gesprekken in tussen de verschillende acteurs die meer diepgang hebben. Ik geef de film een 5.
Geschreven door: Jolien
   20-04-2014
Wat een tegenvaller deze film. Echt zonde van de tijd. Wel jammer want je verwacht met zo'n cast (Brad Pitt, Penolope Cruze, Cameron Diaz etc) echt een topfilm. Maar het verhaal is warrig, er gebeurt van alles wat niets met het verhaal te maken heeft en het einde is geen echt einde. Er zitten een aantal goede stukjes in, maar dat is ook alles.
Geschreven door: Hans
   12-04-2014
Spannende film met een cast van grote namen. De hoofdpersoon denkt een grote slag te slaan met een drugsdeal, maar dat loopt gruwelijk mis. Het is geen echte actiefilm, meer een film noir tegen de achtergrond van de zeer gewelddadige Mexicaanse drugskartels. Doet een beetje denken aan de HBO-serie Breaking Bad. Je moet de dialogen goed volgen om het verhaal goed te kunnen begrijpen. Verrassend is Cameron Diaz die bepaald geen lieve rol heeft.
Geschreven door: Anoniem
   08-04-2014
Ik vond het een beetje een warrige film. Er starten veel verschillende verhalen door elkaar heen. Uiteindelijk raken de verhalen elkaar wel, maar op een niet heel sterke manier. Individueel goede acteerprestaties van de wel enorm sterke cast. Verrassend plot aan het einde past dan ook wel goed bij de wat warrige film. Met zo'n sterke cast en goede verhaallijn had ik persoonlijk meer van de film verwacht.
Geschreven door: Michaela
   06-04-2014
This movie is a waste of time. Cameron Diaz plays a very nasty one in here. The story is confusing and although you can kind of guess who is behind everything you really just find out right at the end. With a star crew the movie did not live up to my expectations at all. The story is an old drug dealers story and with such great actors I would have expected much more. Not one to watch!
Geschreven door: Geert
   04-04-2014
Eén voor één topacteurs en ook schitterende geacteerd maar wat de clou van de film is blijft mij een raadsel. Een grote drugdeal gaat mis, personen zijn op de verkeerde plaats of ontmoeten de verkeerde mensen op de verkeerde momenten en dan gaat het mis. Dat is het volgens mij. Enige wat me beetje stoorde was dat het op den duur ging vervelen. Er zit geen actie in en de gesprekken zijn lang en saai en willen intelligent overkomen maar dat werkt averechts. Jammer, met deze cast had ik een andere film verwacht.
Geschreven door: Anoniem
   21-03-2014
Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van de film moet vinden. Je wordt steeds op het verkeerde been gezet, je moet goed opletten anders raak je de draad van het verhaal kwijt. De film loopt heel anders af dan verwacht. Ondanks de goede acteurs viel de film toch een beetje tegen. Wij geven de film een 5. Jammer, we hadden er meer van verwacht.
Geschreven door: Hans
   19-03-2014
Matige film die uiteindelijk nergens over gaat. Goede acteurs met een superslecht verhaal.
Geschreven door: Anoniem
   19-03-2014
Cliché na cliché na cliché. Grote namen maar het verhaal weet nergens te boeien.
Geschreven door: Stefan
   15-03-2014
Ondanks het feit dat de film een geweldige cast heeft kon ie me toch niet echt 100% boeien. Het verhaal is teveel van de hak op de tak, de verbanden zijn niet duidelijk en de plot is eigenlijk ook niet helemaal helder. Ik heb ook zeker niet op het puntje van mijn stoel gezeten. Voor een film met zulke acteurs verwacht je echt meer, veel meer. Ik geef de film een 6, omdat de actie verder ok is maar de verwachting nooit wordt waargemaakt.
Geschreven door: Maarten
   14-03-2014
Zeer goede film die tot nadenken stemt. Niets is wat het lijkt en het gaat in een zeer hoog tempo maar blijft boeien, al heeft Penelope Cruz wel eens betere films gemaakt.
Schrijf zelf een review
loading