Snabba Cash II (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. JW, een veelbelovende student bedrijfskunde die een coca´nesmokkelaar is geworden, heeft zijn tijd uitgezeten in de...
Snabba Cash II

Snabba Cash II

Misdaad Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 36 min

JW, een veelbelovende student bedrijfskunde die een coca´nesmokkelaar is geworden, heeft zijn tijd uitgezeten in de gevangenis en heeft het moeilijk om een eerlijk leven te beginnen. Maar een man uit het verleden, de voormalige huurmoordenaar Mrado Slovovic, verandert alles. Jorge Salinas, de koning van de coke uit Sollentuna, keert na drie jaar ballingschap terug naar Zweden om een grote coca´nedeal te sluiten. Maar de deal loopt vreselijk mis. Samen met degene die zijn leven redde, de 17-jarige Nadja Mahmoud slaat hij op de vlucht voor zowel de politie als de Joegoslavische maffia.

Criminele onderwereld Spannend Misdaaddrama Duistere sfeer 2000s Stockholm

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŰ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Spannende film waarin misdaad en het goede willen doen samenkomen in een prikkelende kruisbestuiving. Het acteerwerk van de diverse karakters zorgt ervoor dat je wordt meegenomen in een wereld van verraad, schuldgevoel en levensbepalende keuzes, aangezien de titel zegt dat het om deel 2 gaat ben ik zeer benieuwd naar deel 1 om eerlijk te zijn, dat wordt dus googlen naar deze versie, nogmaals een aanrader deze film...

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Erg slecht geen inhoud.
Anoniem
Spannende en harde crimi-film, waarin het snelle geld verdienen door kleine en grote criminelen zorgt voor verraad, moord en doodslag. Uitstekend vervolg op de Snabba Cash 1, die ook zeer de moeite waard was om te bekijken. Het verhaal van de kleine criminelen wordt hard, maar ook met gevoel verteld, waardoor je betrokken raakt bij deze hoofdpersonen. Alle acteurs spelen uitstekend hun multiculti personages en doen in het Spaans, Arabisch, Engels, Servisch, en Italiaans in deze Scandinavische film.
Zeer aanbevolen voor liefhebbers van realistische crimi's.
loading