It Boy online kijken / downloaden: Alice is 38, ze is zeer ambitieus, mooi en toont een onberispelijke toewijding voor haar werk, ze gaat zelfs zover dat ze haar priveleven lijkt te vergeten. Kortom, ze heeft alles in zich om de nieuwe redactrice van het tijdschrift Rebelle te worden. Wanneer de twintigjarige en uiterst charmante Braziliaan Balthazar haar leven binnenwandelt, kunnen haar collega's hun ogen niet geloven. Zich realiserend dat dit wel eens de sleutel tot haar promotie kan zijn, veinst Alice een onwaarschijnlijke romance. - It Boy
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

It Boy

Alice is 38, ze is zeer ambitieus, mooi en toont een onberispelijke toewijding voor haar werk, ze gaat zelfs zover dat ze haar priveleven lijkt te vergeten. Kortom, ze heeft alles in zich om de nieuwe redactrice van het tijdschrift Rebelle te worden. Wanneer de twintigjarige en uiterst charmante Braziliaan Balthazar haar leven binnenwandelt, kunnen haar collega's hun ogen niet geloven. Zich realiserend dat dit wel eens de sleutel tot haar promotie kan zijn, veinst Alice een onwaarschijnlijke romance.
Waardering:
Acteurs: Charles Berling, Virginie Efira, Pierre Niney
Categorie: Komedie
Romantische Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!