Great White (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charlie woont met zijn vriendin Kaz in AustraliŽ en is piloot van een watervliegtuig. Op het laatste moment ontvangt...
Great White

Great White

Horror Thriller 5.55
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 27 minuten

Charlie woont met zijn vriendin Kaz in AustraliŽ en is piloot van een watervliegtuig. Op het laatste moment ontvangt hij een reservering van de welgestelde zakenman Jojo en diens vrouw Michelle. Als ze over de zee vliegen, ontdekken ze een gekapseisde boot. Charlie landt en gaat op zoek naar overlevenden. Door een ongeluk gaat het watervliegtuig kapot en komt de groep vast te zitten op een vlot. Het duurt niet lang voordat ze aangevallen worden door hongerige haaien.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

5.55/10.0
8
Barbara
15-08-2021
Deze film wordt als horror en thriller beschreven, maar het heeft meer weg van een avonturenfilm. De film heeft veel weg van de film Adrift uit 2018. Maar deze is net even anders. Het verhaal is voorspelbaar, maar er zitten zeker een paar zeer spannende scenes in waardoor je wel blijft kijken. En hij is best de moeite waard om een keer te hebben gezien. Zeker als je van dit soort films houdt. Deze film verdient in ieder geval wel meer dan 2 sterren.
loading