Great White: Charlie woont met zijn vriendin Kaz in AustraliŽ en is piloot van een watervliegtuig. Op het laatste moment ontvangt hij een reservering van de welgestelde zakenman Jojo en diens vrouw Michelle. Als ze over de zee vliegen, ontdekken ze een gekapseisde boot. Charlie landt en gaat op zoek naar overlevenden. Door een ongeluk gaat het watervliegtuig kapot en komt de groep vast te zitten op een vlot. Het duurt niet lang voordat ze aangevallen worden door hongerige haaien.
×
Great White
Charlie woont met zijn vriendin Kaz in AustraliŽ en is piloot van een watervliegtuig. Op het laatste moment ontvangt hij een reservering van de welgestelde zakenman Jojo en diens vrouw Michelle. Als ze over de zee vliegen, ontdekken ze een gekapseisde boot. Charlie landt en gaat op zoek naar overlevenden. Door een ongeluk gaat het watervliegtuig kapot en komt de groep vast te zitten op een vlot. Het duurt niet lang voordat ze aangevallen worden door hongerige haaien.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Great White
Geschreven door: Barbara
   15-08-2021
Deze film wordt als horror en thriller beschreven, maar het heeft meer weg van een avonturenfilm. De film heeft veel weg van de film Adrift uit 2018. Maar deze is net even anders. Het verhaal is voorspelbaar, maar er zitten zeker een paar zeer spannende scenes in waardoor je wel blijft kijken. En hij is best de moeite waard om een keer te hebben gezien. Zeker als je van dit soort films houdt. Deze film verdient in ieder geval wel meer dan 2 sterren.
Schrijf zelf een review
loading